شنبه و طسوج را فراموش نکنیم

9 دی 1398

شنبه و طسوج را فراموش نکنیم
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ كارشناس مسئول دبيرخانه كارگروه بهداشت و سلامت در بلايا؛ به مناسبت پنجم دي ماه و روز ايمني فرصت را غنيمت شمرده و از مراكز درماني شهرستان دشتي كه خاطره اسف بار شنبه را با خود دارد بازديد نمود.
كارگروه بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشكي استان بوشهر؛ زلزله 4/9 ریشتری هفته گذشته جدی بودن این هشدارها و توجه ویژه مسئولان به ایمنی، آمادگی و مقاوم سازی ساختمان ها را در استان بوشهر به اثبات رساند.
سکینه ارجمندي خاطر نشان كرد: صرف نظر از شدت ميزان  تخریب زلزله ها، واقعیت این است که فرهنگ ایمن سازی بناها باید در استان بوشهر جا بیفتد.
آن مقام مسئول افزود: هرچند تجهیزات آتش نشانی و اقدامات کارشناسی در تمام سطوح به عمل آمده اما باید مراكز درماني موضوع بازسازی بافت های فرسوده و ایمن سازی ساختمان های غیر مقاوم را اولویت قرار دهند.
كارشناس مسئول دبيرخانه كارگروه سلامت در بلايا تصريح نمود: برای آماده سازی مراكز درماني شهرستان دشتي  نشست هايي با رييس شبكه، رييس بيمارستان برگزار شده است، در این نشست ها مصوب شد بیمه نامه‌های ساختمان و تجهیزات مراکز درمانی بروز رسانی شوند.
ارجمندی ضمن بیان آموزش نود درصدی دانش آموزان استان بوشهر در سال تحصیلی جاری در زمینه اقدامات حین زلزله تصریح کرد: با حمايت رييس محترم دانشگاه علوم پزشكي استان خوشبختانه تجهیز و ایمن سازی بیمارستان ها در چند سال اخیر آغاز شده و دراین زمینه برای نوسازی و استحکام این مراکز اعتبار ویژه اختصاص یافته است.
سکینه ارجمندی با بیان اینکه این بازدیدها و بررسی ایمنی و مقاوم سازی مراکز درمانی از پنجم دی ماه سال جاری شروع شده و تا پایش کل بیمارستانها و درمانگاه‌های استان ادامه خواهد داشت؛ تاکید نمود: درست است حادثه خبر نمی‌کند ولی اقدامات پیشگیرانه و به موقع می‌تواند در کاهش تلفات جانی و مالی سهم بسزایی داشته باشد.
 انتهای پیام/ زن- 5000

کلمات کلیدی:
کارگروه     بهداشت     و     سلامت     در     بلایا    
استان     بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   9 دی 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >