آسایار در اورژانس بوشهر راه‌‌اندازی شد

31 خرداد 1400

آسایار در اورژانس بوشهر راه‌‌اندازی شد
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از راه‌اندارزی آسایار در اورژانس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر؛ دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار کرد: روز یک شنبه سی‌ام خرداد ماه سال جاری،  بر اساس برنامه ریزی و ابلاغ وزارت‌خانه به تمام استان‌ها سامانه‌ی اتوماسیون مرکز ارتباطات،  بعد از ایجاد زیرساخت لازم، به مرحله اجرا درآمد.
دکتر دادجو ادامه داد: با راه اندازی این سیستم، الگوریتم تریاژ تلفنی بصورت نرم افزاري در دسترس پرستار می‌باشد و سوالات هوشمند بر اساس پاسخ مددجو جهت پرسش و تکمیل در دسترس وي قرار می‌گیرد. به نحوي که با انتخاب شکایت اصلی سوالات بعدي مشخص می‌گردد (یعنی به ازاي هر پاسخ ، سوال مربوطه بعدي توسط نرم افزار مشخص می‌گردد و بر طبق الگوریتم، نرم‌افزار رنگِ اولویت مورد نظر را تعیین کرده و در صورت ثبت پاسخی که طبق الگوریتم نیاز به اعزام دارد آلارم ارسال فایل به واحد اعزام و راهبري آمبولانس روشن می‌گردد .
دکتر عبدالرحیم دادجو تصریح کرد: در سیستم آسایار پس از تماس مردمی، کارشناسان با استفاده از سیستم،  اطلاعات شخص و محل حادثه را به نزدیک‌ترین پایگاه اورژانسی محل حادثه اعلام  می‌کنند و همچنین افراد اعزام شده با استفاده از گوشی‌های هوشمند می‌توانند بهترین و نزدیک‌ترین مسیر را برای رسیدن به محل حادثه انتخاب کنند.
وی با اشاره به اینکه فرایند رسیدگی با اتوماسیون آسایار 115 بسیار سریع‌تر از سیستم آنالوگ و سنتی اتفاق می‌افتد، یادآور شد: مرحله ماموریت گیری، اعزام و رسیدگی با سیستم اتوماسیون 115 به صورت شبکه‌ای به اورژانس اعلام و فرایند حضور در محل حادثه بسیار سریع‌تر از سیستم کاغذی انجام می‌شود.
دادجو خاطرنشان کرد: تصمیم گیري براي اعزام ترجیحا در کوتاهترین زمان مکالمه انجام می‌شود، این به معنی ختم تماس نیست و ممکن است تماس مذکور به دلایلی ادامه یابد که مهمترین آن مشاوره هاي درمانی است.
وی اضافه کرد: در مراکز داراي اتوماسیون ارسال اطلاعات به کد عملیاتی(شامل: آدرس محل حادثه، کروکی محل فوریت و...) و از طریق دستگاهPDA  انجام گرفته و پیگیري انجام فوریت توسط نرم افزار و با نظارت انسانی انجام می‌شود، در این صورت نرم افزار ضمن فعال نمودن هشدار شروع فوریت، نزدیکترین و مناسبترین کد را پیشنهاد می‌دهد و همچنین مسیر حرکت کد را نرم افزار جهت نظارت پرسنل واحد اعزام و راهبري آمبولانس ترسیم خواهد نمود، سیستم داراي آلارم هشدار طولانی شدن زمان فوریتها می‌باشد که شامل: تریاژ تلفنی، زمان فراخوان، زمان کنش، زمان واکنش، زمان صحنه، زمان انتقال و زمان ماندگاري در بیمارستان است.
رییس اورژانس افزود: سامانه اتوماسیون قادر است با طیف رنگی وضعیت شلوغی اورژانس و نیز آمبولانسهاي در مسیر و در حال تحویل بیمار به اورژانس هر بیمارستان را مشخص نماید و این قابلیت باعث می‌شود دقت در انتخاب بیمارستان کیفیت بالاتري داشته باشد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی در پایان گفت: نصب و راه اندازی این سیستم انجام شده است، مرحله آموزش افراد و کار کردن آنها با این سیستم به اتمام رسید و فعالیت سیستم آسایار از امروز آغاز گردید.
انتهای پیام/زن-5000

کلمات کلیدی:
اورژانس     115     بوشهر     آسایار        

تاریخ بروز رسانی:   31 خرداد 1400

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >