نجات جان 2 مادر باردار در آمبولانس‌های اورژانس بوشهر

نجات جان 2 مادر باردار در آمبولانس‌های اورژانس بوشهر
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از نجات جان 2 مادر باردار خبر داد
به گزارش روابط عمومی؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر؛ دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار داشت: روز سه شنبه اولین روز از فصل تابستان 400 کارشناسان اورژانس 115 در شهرستان دشتستان و شهرستان تنگستان از توابع استان بوشهر به یاری دو مادر باردار شتافتند و در امر حیاتی زایمان به آنها کمک نمودند.
رییس اورژانس 115 ضمن ابراز خوشحالی از موفقیت تکنسین‌های اورژانس پیش بیمارستانی افزود: در این روزها که همه در مبارزه با ویروس منحوس کرونا هستیم، نجات جان انسان‌ها بسیار امید بخش است.
دکتر دادجو گفت: سه شنبه ساعت چهارده و بیست و نه دقیقه، مادر تنگستانی با کمک تکنسین‌های اورژانس توانست، نوزاد دختر که فرزند سوم خانواده‌اش بود، با آپگار نه بدنیا آورد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ادامه داد: همچنین در ساعت 22 و چهل و پنج دقیقه شب، مادر سی و چهار ساله تنگ ارمی از دشتستان که بارداری ششم خود را تجربه می‌کرد، توانست با کمک کارشناسان اورژانس 115 و مامای مرکز بهداشت، فرزند پسر با آپگار 9، بین راه نزدیک مسیر دالکی در آمبولانس بدنیا بیاورد.
دکتر عبدالرحیم دادجو تصریح کرد: مادر و نوزاد دشتستانی به بیمارستان شهید گنجی و مادر و نوزاد تنگستانی نیز به بیمارستان امام حسین اهرم برای ادامه اقدامات درمانی و مراقبت بعد از زایمان منتقل شدند.

تاریخ بروز رسانی:   2 تير 1400

تعداد بازدید:   ۲