روز اول فروردین مأموریت اورژانس بوشهر از مرز صددرصد افزایش گذشت

2 فروردين 1402

 

روز اول فروردین مأموریت اورژانس بوشهر از مرز صددرصد افزایش گذشت
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در مصاحبه با خبرنگاران گفت: مأموریت‌های اورژانس امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش 63 درصدی، هزار و 192 مأموریت ثبت شد.
دکتر سید حسین موسوی  روز دوم فروردین‌ماه سال 1402 از افزایش سی‌درصدی مأموریت‌های ترافیکی در ایام نوروز امسال نسبت به پارسال خبر داد و افزود: سیصد و 15 مأموریت ترافیکی و هشتصد و 77 مأموریت غیر ترافیکی از ابتدای طرح امداد نوروزی تا امروز  انجام شده است.
وی اظهار کرد: خوشبختانه از ابتدای طرح نوروزی تا امروز آمار فوتی‌های ترافیکی و غیر ترافیکی نسبت به سال قبل با کاهش چشمگیر 38درصدی مواجه است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی در خصوص ارائه خدمات در ایستگاه‌های سلامت اورژانس در سطح استان گفت: امسال نوروز اورژانس بوشهر با افزایش پتانسیل در پایگاه‌ها و ناوگان امدادی مشغول ارائه خدمت به مسافران و هم استانی های عزیز هستند
دکتر موسوی خاطرنشان کرد: طرح امداد نوروزی سال 1402 از 24 اسفند سال 1401 تا 15 فروردین سال جاری ادامه خواهد داشت و تیم‌های اورژانس با آماده‌باش و استقرار در کنار جاده امدادرسانی را به نحو بهتری برنامه‌ریزی نموده‌اند.
همچنین در این ایام اورژانس هوایی، 3 دستگاه موتورآمبولانس و اتوبوس آمبولانس نیز برای ارائه خدمات به هم‌وطنان در حال آماده‌باش قرار دارند.
انتهای پیام / زن 50000

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
امدادنوروزی     دکتر     موسوی     اورژانس     بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   2 فروردين 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >