معاون فنی و عملیات اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر، اعلام کرد: در روز یازدهم آذرماه 1402، طی تماس با مرکز هدایت بیماران دانشگاه از بیمارستان شهدای خلیجفارس خارگ درخواست اعزام بالگرد اورژانس هوایی جهت انتقال فوری دو بیمار بدحال قلبی و گوارشی به بوشهر را نمود.
علیرضا پورشمس افزود: بعد از اخذ پذیرش و هماهنگی انجامشده با تیم اورژانس هوایی در اولین روز بازگشت بالگرد به چرخه خدمت در ساعت 14 و سی دقیقه، بالگرد با موفقیت بر آبهای خلیجفارس به پرواز درآمد و بیماران را برای اقدامات درمانی فوری به بیمارستان شهدا خلیجفارس منتقل کرد.
معاون اورژانس خاطرنشان کرد: به دلیل دشواری دسترسی به مناطق صعبالعبور و جزایر در این حوزه سرزمینی و همچنین بحرانهای احتمالی در استان خدمات این واحد امدادی در این استان از ضروریات است و تمام مساعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر این است که خدمات اورژانس هوایی تداوم و ارتقا پیدا کند.
علیرضا پورشمس در پایان متذکر شد: ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به همهی مردم در هر زمان و هر مکان و در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت و نجات جان بیماران در زمین و آسمان از اهداف و افتخار نظام سلامت است.
انتهای پیام/ زن : (50000)
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید