رئیس اورژانس پیش بیمارستانی از برگزاری مانور حادثه ترافیکی همراه با زیستی در استان بوشهر خبر داد.
به نقل از روابط عمومی، در روز یکشنبه بیستم اسفندماه سال جاری، دکتر سید حسین موسوی اعلام کرد که مانور حادثه ترافیکی همراه با زیستی در استان بوشهر با موفقیت برگزارشده است و اظهار داشت: دستگاههای اجرایی استان در این مانورهای حوادث طبیعی و غیرطبیعی نقش مؤثری داشتهاند.
با حضور سکینه ارجمندی و احمد حیدری، کارشناس مسئول پدافند غیرعامل و مسئول اتاق بحران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برگزاری این مانور، دکتر سید حسین موسوی اظهار کرد که مانور حادثه ترافیکی همراه با زیستی باهدف بهبود پاسخ مؤثر، هماهنگ و سازماندهی واحد بحران دانشگاه در برابر خطرات ناشی از حوادث و بلایای متعارف و غیرمتعارف برگزار شد.
وی افزود: مهمترین هدف اجرای این تمرین، آمادگی کلیه واحدهای تابعه دانشگاه و سازمانهای همکار و پشتیبان برای مواجهه با خطرات بوده است.
رئیس اورژانس با تأکید بر ضرورت آمادگی در مواقع ضروری بهعنوان یکی از محورهای مانور، اظهار کرد: هدف اصلی این مانور، رصد و ارزیابی میزان آمادگی دستگاههای اجرایی در شرایط بحران است؛ زیرا نظام بهداشت و درمان باید قادر باشد در مواجهه با هرگونه بحران - از طبیعی گرفته تا رخدادهای ناگوار و تهدیدات مختلف - آمادگی لازم برای مدیریت بحران، حفظ خدمات و انجام وظایف خود را داشته باشد و این باید به نحوی پیشبینی شود.
دبیر دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه با برگزاری تمرینهای دورمیزی که بهصورت ماهانه در ستاد بحران دانشگاه برگزار میشود، تأکید دارد که حتی اگر حوادث طبیعی و غیرطبیعی ناخواسته ایجاد شود و جان انسان را تهدید کند، به نظر پدافند غیرعامل نوعی تهدید تلقی میشود.
رییس اورژانس استان بر ضرورت آمادگی و آموزش منظم تمامی همکاران در زمان بحران تأکید دارد تا برنامههای بومیسازی شده و آماده را بتوانند بهخوبی اجرا کنند و بهترین پاسخ را در مواجهه با هر چالش ارائه دهند.
دکتر موسوی، در تقدیر از دستگاههای اجرایی که در این مانور بهطور مؤثر حاضر شدند و همکاری نمودند، خاطرنشان کرد: در این تمرینهای میدانی گسترده، گروههای اجرایی مدیریت صحنهی بحران را که مهمترین گام در برنامه دفاعی هر کشور و همچنین در پدافند غیرعامل، است را شناخته و اولین قدمها برای ایجاد برنامههای دفاعی قوی و پایدار برداشته اند تا به جامعه و کشور کمک شود در مواجهه با هر چالشی، بهترین عملکرد را ارائه دهند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی بوشهر، با برگزاری کلاس آموزش زیستی در اردیبهشتماه همین سال و توجه ویژه به سناریوهای از پیش تعریفشده این مانور و اجرای آن، به تمرین آمادگی و افزایش توان گروه واکنش سریع دانشگاه تأکید دارد.
دکتر سید حسین موسوی؛ در درس آموخته این مانور به شناسایی نقاط قابلبهبود، ظرفیتهای موجود، تقویت کار گروهی و تیمی، ارزیابی تجهیزات و ملزومات پشتیبانی و تخصصی، و آموزش و تربیت کارکنان در مورد نقشها و مسئولیتهای اساسی در مواجهه صحیح و بهموقع با بحران اشاره کرد.
دکتر موسوی یادآور شد: استقرار، ارزیابی سریع حادثه، تکمیل و تحلیل گزارش سریع حادثه، تدوین برنامه عملیات میدانی، گروه سلامت محیط، سلامت روانی اجتماعی و تغذیه در برابر بحران، وجود تجهیزات تخصصی و پشتیبانی گروههای عملیاتی، اورژانسی ودرمانی، ازجمله کارکردهایی بود که در این تمرین توسط تیمهای ارزیاب اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر مورد ارزیابی قرار گرفت.
انتهای پیام/ زن: (50000)
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید