گرفتاری 40نفر گردشگر استان تهران و استان یزد در جزیره گرم در فاصله 14کیلومتری شهرستان دیر به علت شرایط جوی هوا
به نقل از روابط عمومی؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار داشت : امروز صبح ساعت یک و سی دقیقه مورخ هفتم دی ماه سال جاری استان بوشهر متاثر از حادثه گرفتاری 40 گردشگر از استان تهران و استان یزد در 14 کیلومتری شهرستان دیر نزدیک جزیره گرم شد.
دکتر سید حسین موسوی افزود: ساعت 4 و پنجاه دقیقه اورژانس 115 به یاری 28 مرد و 10 زن و دو نفر کودک زیر پنج سال که به علت بدی آب و هوا دچار طوفان شده بودند، شتافت
دکتر موسوی ضمن تاکید بر داشتن اطلاعات لازم آب و هوایی هر منطقه قبل از سفر و همراه داشتن جعبه کمک های اولیه و لوازم امدادی اظهار داشت : در این حادثه به 17نفر خدمت رسانی؛ اعزام به منطقه امن و گرم کردن تغذیه گردید .
رییس اورژانس استان ضمن اشاره به مسائل سفر مرتبط با آب و هوا که تقریباً در هر زمان از سال ممکن است رخ دهد، گفت؛ اطلاعرسانی و آموزش و حفاظت از سفر بخش مهمی از هر سفر است و خاطرنشان کرد: جزیره امالکرم یا گرم در خاوری جزیره نخیلو در فاصله ۱ و نیم کیلومتری ساحل قرار دارد. در سواحل مقابل این جزیره اجتماعاتی از جنگلهای ماندابی حرا (موسوم به گُرم) به مساحت ۲۵ هکتار قرار دارد. این جزیره دارای تپههای شنی و گیاهان شورپسند (تهما) است. محل زیست پرندگان بومی مانند: کاکایی قار، حواصیل خاکستری، باکلان و سلیم خرچنگ خور و پرندگان مهاجر زمستان گذران می باشد.
انتهای پیام/ زن : (50000)
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید