کمک به تولد نوزاد اتباع خارجی

رییس سازمان اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛
مادر باردار اتباع خارجی به کمک تکنسین‌های اورژانس نوزاد خود را بدنیا آورد
رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهرگفت: روز دوشنبه 23 دی ماه سال جاری ساعت هفده و 26 دقیقه در پی تماس با مرکز اورژانس ۱۱۵ به علت وضعیت اورژانسی مادر باردار اپراتور معظمه دشتی تکنسین های اورژانس پایگاه بهمنی را به محل اعلام شده اعزام نمود.
دکتر عبدالرحیم دادجو اظهار داشت: تیم عملیات پزشکی هادی علیمی و آرمان بیگدلی کمتر از یک دقیقه پس از تماس با 115 بالای سر مادر حاضر شدند و در فرایند زایمان موفق به مادر باردار کمک کردند.
وی بابیان اینکه ، این زایمان دهمین کمک به زایمان موفق در آمبولانس‌های استان بوشهر است اضافه کرد: مادر با وضعیت نرمال و گرم نگه داشتن نوزاد دختر در صحت و سلامت کامل به بیمارستان سلمان فارسی منتقل گردید.
رییس اورژانس 115دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: کارگاه تریاژ مناسب و فرایند زایمان از جمله آموزش‌هایی است که هر سال برای تمام تکنسین‌ها و اپراتورهای 115 استان بوشهر برگزار می‌گردد، تا در چنین روزهایی با علم کافی به نجات جان مردم بشتابیم.