برگشت به زندگی مرد بوشهری توسط تکنسین‌های اورژانس 115

24 تير 1399

به گزارش روابط عمومی؛ رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار داشت: روز سه شنبه 24 تیر ماه سال جاری ساعت 2وپنجاه و هفت دقیقه با اورژانس115 تماس گرفتند و تقاضای کمک برای آقای 56 ساله بدون هیچ سابقه بیماری  با علائم ضعف و بیحالی و سرفه شدید نمودند.
دکتر عبدالرحیم دادجو افزود؛ آمبولانس با تشخیص اولیه بیمار مشکوک به کووید 19 اعزام گردید،  وقتی تکنسین‌ها به محل اعلام شده رسیدند بیمار سرفه های شدید و استفراغ مکرر داشت در همان لحظه هشیاری بیمار از 15 به سه رسید و بیهوش نقش بر زمین افتاد، بدون لحظه‌ای درنگ احیاء قلبی_تنفسی برای بیمار شروع شد، بعد از 23 دقیقه تلاش مستمر و احیاء قلبی_ریوی بیمار به بیمارستان بنت‌الهدی منتقل گردید و همچنان یک ساعت در بیمارستان اقدامات پرستاری و مراقبت قلبی توسط تکنسین‌های اورژانس ادامه داشت، با اقدام مناسب و به موقع، همچنين توالي اقدامات پايه و پيشرفته‌ي حفظ حيات، مرد بوشهری به زندگي بازگشت.
آن مقام مسئول خاطر نشان کرد: هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی مرکز پیام اورژانس 115 با بیمارستان بنت الهدی و آماده بودن کادر احیاء و درمان بیمارستان هنگام تحویل بیمار در نجات جان وی نقش بسزایی داشت.
گفتنی است دکتر دادجو ضمن تقدیر و تشکر از کلیه‌ی مدافعین سلامت استان مخصوصا همکاران اورژانس 115 بوشهر در اين روزهاي سخت مقابله با ويروس کرونا ، خبر بازگشت به زندگي افراد را از مسرت بخش ترين خبرها در اين ايام دانست و از اقدامات مناسب عامل یوسف‌فر و حسام اشتیاقی  در اين ماموريت قدردانی نمود .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان