مسمومیت گاز مونوکسید ۳ مصدوم برجا گذاشت

مسمومیت گاز مونوکسید ۳ مصدوم برجا گذاشت
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ بوشهر ، دکتر عبدالرحیم دادجو رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مسمومیت سه نفر با گاز سمی مونوکسید کربن خبر داد.
دکتر دادجو گفت : در ساعت سه و 35 دقیقه بامداد هجدهم آبان ماه سال جاری متاسفانه گاز سمی مونوکسید کربن سه مصدوم بر جا گذاشت
وی گفت : بلافاصله پس از اعلام به اورژانس ۱۱۵ یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد و پس از بررسی کارشناسان فوریت های پزشکی هر سه مصدوم یک خانم سی وهفت ساله و دو فرزندش در محل درمان شدند.
دکتر عبدالرحیم دادجو درباره گاز مونوكسـيد كربن گفت بی رنگ و بی بو و بسـيار سـمى و كشـنده مـى‌باشـد بـه دليـل ايـن ويـژگی عنوان قاتل خاموش نام برده مى‌شود و هشدار داد: هنـگام برخـورد با فـردى که دچـار گاز گرفتـگى شـده خونسـردى خـودتان را حفظ کنیـد و به امنـیت خود توجـه کنیـد در صـورت امکان مصـدوم را از محیـط آلـوده خارج کرده یا با بازکردن پنجـره ها جریان هوا را بیشتـر کنیـد اطراف مصـدوم را خلوت کنید و با ۱۱۵ تماس بگیـرید.
رییس اورژانس افزود: از علائم مهم مسمومیت با گاز مونواکسید کربن سرگیجه، حالت تهوع، تنگی نفس، از دست دادن سطح هشیاری است.
وی در ادامه گفت: همـه ی سـوخت هـا ی فسـيلی از جملـه گاز شـهری هیزم، زغـال و ... در هنگام سـوخت، گاز مونوكسـيد توليـد كـرده كـه مـى توانـد منجـر بـه مسـموميت و €مرگ شود هيـچ گاه از زغال و كبـاب پز، منقـل يا گاز پيـک نيک در محـوطه های سـرپوشيـده استفاده نكنيـد.
دکتر دادجو تصریح کرد: نشـان دهنـده احتـراق كامـل؛ گازهـای هيـدروكربن آبی مى سـوزند، قبل از استفاده از وسایل گرمایشی از نشت گاز و ایمنی سیستم مطمئن شوید. تهویه و جریان کافی هــوا در منــازل و محــل هــای سرپوشــيده موجب پيشگیـر‚ی از مسمـوميت با مـونوكسيـد كربـن مى شـود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان