برگزاری وبینار آموزشی به مناسبت "روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی"

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روز سه شنبه نهم دی ماه سال جاری وبینار آموزشی به مناسبت "روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" در محل اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان با تدریس معاون عملیات اورژانس؛ علیرضا پورشمس برگزار گردید.
دکتر عبدالرحیم دادجو افزود: در این وبینار سناریو مانور فردا دهم دی ماه با موضوع " دریافت ،تایید و اطلاع رسانی خبر حادثه و فراخوان نیروها و تجهیزات " توسط مدرسین به کلیه کارکنان مربوط به چارت تعریف شده مدیریت بحران در شهرستانهای استان بوشهر آموزش داده شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان