انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر، چون کوه استوار

19 بهمن 1399

مراسم جشن و گرامی داشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در اورژانس 115 استان بوشهر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهرضمن نکوداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: نوزدهم بهمن ماه سال جاری به مناسبت بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به جهت ایجاد نشاط و امید، ایجاد وحدت و انسجام و توجه به ارزش‌های دینی، جشن انقلاب در محل اورژانس 115 بوشهر برگزار شد.
دکتر عبدالرحیم دادجو افزود: تکنسین‌های اورژانس با حضور مسئولین و مدیران ستادی با هم‌خوانی سرود انقلاب و بالابردن پرچم  سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و پخش شیرینی با هدف حفظ همدلی و اتحاد در این جشن شرکت نمودند
وی با بیان اینکه چقدر جای شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم خالیه که جشن انقلاب را‌ببینند، تاکید کرد: ما در شرایطی جشن انقلاب را برگزار می‌کنیم که آمریکا مردم ما را در منگنه تحریم قرار داده‌، برپایی جشن انقلاب یعنی ما همچنان در میدان مبارزه ایستاده‌ایم و نقشه‌های دشمن نقش برآب است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان با قدر دانی از واحد حراست، معاون فنی عملیات اورژانس و تدارکات خاطرنشان کرد: به امید حق بعد از ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا سال‌ آتی جشن انقلاب را باشکوه برگزار می‌نماییم.