بالگرد اورژانس بوشهر روز عاشورا برای انتقال مصدوم تصادفی از جزیره خارگ به پرواز در آمد

28 امرداد 1400

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد:
به گزارش روابط عمومی؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر؛ اظهار داشت:  پیش از ظهر امروز بیست و هشتم مرداد ماه سال جاری مصادف با عاشورای حسینی؛ آقایی 34 ساله که به دنبال تصادف دچار عارضه شکستگی دوبل ساق پا در بیمارستان خلیج فارس خارگ  بستری و تحت درمان بود.
دکتر عبدالرحیم دادجو در ادامه بیان کرد: بیمار بعلت شرایط حاد و  نیاز به درمان پیشرفته؛ توسط بالگرد اورژانس هوایی به مرکز درمانی سلمان فارسی بوشهر منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: در این ماموریت کادر پروازی کاپیتان شهرام بهادری و کاپیتان رضا کلاتی، کادر درمان خدارحم نویدکیا و حبیب شنبدی است .