پد جدیدالتاسیس منطقه پشت پر برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خبر داد
پد جدیدالتاسیس منطقه پشت پر برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی؛ رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، دکتر عبدالرحیم دادجو گفت: امروز دوازدهم فروردین سال 1401 در حالی که مردم هنوز تعطیلات نوروز را می‌گذرانند، یک بار دیگر بی احتیاطی منجر به پرت شدن خودرو در دره گردید و بالگرد بوشهر به کمک آنها شتافت.
رییس اورژانس افزود: این حادثه حوالی ساعت 14و چهل و چهار دقیقه با تعداد نامعلوم مصدوم به اورژانس اعلام گردید، با توجه به صعب العبور بودن محل مصدومین، علی رغم حضور ناوگان زمینی اورژانس کازرون، اورژانس هوایی استان بوشهر به پرواز در آمد و جوان 33 ساله را نجات داد.
دکتر عبدالرحیم دادجو ضمن تقدیر از کادر درمانی و کادر پروازی اورژانس هوایی خاطر نشان کرد: پد جدیدالتاسیس منطقه پشت پر که به همت خیرین منطقه احداث شده برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت.
شایان ذکر است دو پد بالگرد دیگر در منطقه دشتستان به همت مردم و مسئولین دلسوز این منطقه به زودی راه‌اندازی می‌شود.

انتهای پیام/زن5000